Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Asociatia Oxigen
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Expeditii montane pentru incepatori
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru ca iubim natura, miscarea si buna dispozitie, ne-am gandit sa nu pastram doar pentru noi bucuria unui drum pe munte alaturi de o gasca vesela sau emotia unui cantec la foc de tabara. Asa ca…

Te invitam sa ni te alaturi pentru a face primii pasi pe carari de munte.

Daca i-ai facut deja, cu atat mai bine! Aici vei avea ocazia sa gasesti si o gasca pentru viitoarele tale excursii la munte.

Programul Oxigen pe Munte se adreseaza cu precadere tinerilor. Este un stagiu de pregatire in domeniul turismului montan. Perioada de desfasurare este 22 Octombrie 2011 – 15 Iunie 2012.

Programul Oxigen pe Munte cuprinde doua categorii de activitati:

Expeditiile montane au loc o data pe luna, in weekend (sambata-duminica). Deplasarile se fac cu trenul sau cu autocarul, iar cazarea se face la cabane. Vor fi expeditii tematice in masivele: Bucegi, Ciucas, Baiului, Piatra Craiului, Cozia şi Ceahlau. Preţurile sunt studentesti.

Pregatirea pentru expeditie se face saptamanal in cadrul unor seminarii in Bucuresti. Aici se prezinta si se discuta despre anumite teme legate de munte, cum ar fi: echipamentul montan, alimentatia turistului montan, pericole in munti (inclusiv cele animale), prim ajutor premedical, orientare, supravietuirea in situatii limita, alpinism, meteorologie, ecologie, psihologia turistului, geografie montana. Participarea la pregatire este gratuita.
Spre finalul programului se organizează un cantonament, o tabara de o saptamana unde vor fi puse in practica toate cunostintele acumulate de-a lungul acestei perioade de pregatire.

Ne gasiti in fiecare miercuri de la 18:30
Adresa noastra este Strada Sfintii Apostoli nr. 44, ( in curtea IMAS), sector 5, zona Piata Natiunile Unite.
Din Gura in Gura